Skip to content

  Over MagiQual, meer dan een payrollconsultant alleen

  Als coach begeleid ik cliënten bij het opstellen en behalen van hun persoonlijke doelen bij werkgerelateerde vraagstukken. Ook begeleid ik cliënten met stressgerelateerde klachten of een burn-out en op het gebied van loopbaancoaching.

  Over mij

  MagiQual is Anette Rijnaard

  Als payrollconsultant ben ik in 2008 begonnen met het opzetten van mijn eigen onderneming, MagiQual. Vanuit mijn rol als payrollconsultant help ik bedrijven bij het uitvoeren van hun HR- en payrollmanagement in de breedste zin van het woord. Niet alleen door taken tijdelijk over te nemen, ook door bedrijven te adviseren. Deze tak blijft binnen veel organisaties onderbelicht, terwijl het HR- en payrollmanagement een steeds belangrijkere positie inneemt.

  Personeel is vaak de grootste kostenpost voor organisaties. Daarbij verandert de wet- en regelgeving voortdurend. En tegelijkertijd is het voor organisaties van belang dat voor de juiste afdrachten en een correcte financiële verslaggeving richting de betrokken partijen wordt gezorgd. Je voorkomt fouten op dit vlak door jouw HR- en payrollmanagement op de juiste wijze in te richten. Ik help je hier graag bij!

  Meer dan een payrollconsultant alleen

  Al snel na het oprichten van MagiQual merkte ik dat ik behoefte had aan een verbreding van mijn werkzaamheden. Opdrachtgevers waardeerden niet alleen mijn payroll gerelateerde kwaliteiten maar ook mijn mensgerichte competenties. In mijn rol als coach kan ik mijn rust en gevoel voor mensen kwijt. In 2016 behaalde ik mijn diploma voor de opleiding Master Coach aan het Europees Instituut De Baak en ben ik naast mijn werkzaamheden als payroll consultant gestart als coach. Door het volgen van opleidingen, workshops, intervisie en supervisie blijf ik mij ontwikkelen binnen het vakgebied.

  Als coach begeleid ik cliënten bij het opstellen en behalen van hun persoonlijke doelen bij werkgerelateerde vraagstukken. Ook begeleid ik cliënten met stressgerelateerde klachten of een burn-out en op het gebied van loopbaancoaching.

  Wat kan MagiQual voor mij betekenen?

  Tijdens mijn werk als payrollconsultant en coach staan de Rogeriaanse waarden voorop. Dit betekent dat openheid, echtheid, empathie en respect de belangrijkste rol spelen bij de trajecten die met mijn cliënten doorloop. Ik probeer mijn gevoel voor mensen en rust op cliënten over te dragen, om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Ik werk met verschillende coachmethodieken en werkvormen en kijk daarbij wat het beste bij mijn cliënt past. Ik geloof niet in één methodiek maar stem de methodiek af op mijn cliënt. Elke traject is maatwerk.

  Back To Top