Skip to content

  Coaching

  Een luisterend oor, dat is wat mensen af en toe nodig hebben. Als coach begeleid ik cliënten bij het behalen van persoonlijke doelen bij werk gerelateerde vraagstukken.

  coaching

  Aan de slag met een persoonlijk plan

  Na een intake stellen we een plan op om jouw persoonlijke doelen te behalen. Jij bepaalt zelf wat dit doel voor jou is. Gezamenlijk gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen. Ik maak hierbij gebruik van gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten. Daarbij werk ik met verschillende coachings methodieken en werkvormen en kijk goed wat het beste bij jou past. Want elk coachings traject is maatwerk!

  Sessies die je bij mij volgt worden voor zover mogelijk op een locatie naar keuze gehouden. Ik geloof in persoonlijk contact en denk jou hiermee beter te kunnen begeleiden richting jouw doelen.

  Regelmatig zullen wij het traject evalueren om te zien of jij nog op de juiste weg bent of dat er aanpassingen in het traject nodig zijn. Een coachings sessie duurt ongeveer anderhalf uur. De duur van een traject is afhankelijk van de problematiek en het te behalen doel.

  Begeleiding bij stress en burn-out

  Steeds meer mensen ondervinden de gevolgen van stress op het werk of in de combinatie van werk en privé. Je hebt het gevoel dat je niet langer alle ballen in de lucht kunt houden. Je ervaart onrust en wellicht is er al sprake van overspannenheid of burn-out. Ik bied je de ruimte om stoom af te blazen en tot rust te komen. Vervolgens stellen we gezamenlijk een plan op om jouw balans weer terug te vinden op een manier die bij jou past.

  Loopbaanbegeleiding

  Haal je geen voldoening meer uit je werk, heb je het gevoel dat je vastzit in je baan, of moet je misschien gedwongen op zoek naar een andere carrière? Wellicht ben je altijd van de ene naar de andere baan gerold en heb je jezelf nooit afgevraagd wat nu echt bij je past? Of ben je in een burn-out geraakt en ben je tot de conclusie gekomen dat je een ander pad wilt bewandelen? Samen gaan we op zoek naar jouw passies, kwaliteiten en mogelijkheden zodat je een nieuwe koers kunt gaan uitzetten in jouw leven.

  Naast begeleiding bij stress en burn-outklachten kan ik je ook begeleiden bij andere werk gerelateerde problematiek. Denk aan het ontwikkelen van je persoonlijke effectiviteit op het werk.

  Tussentijdse evaluaties

  Tijdens het traject wat ik met je doorloop maak ik gebruik van een online tool om het traject te monitoren en te evalueren. Je kunt hierbij al na een aantal sessies feedback geven op de voortgang van het proces. Wat vind jij prettig aan de sessies die je met mij hebt? Op welke manier kunnen we jouw doelen sneller bereiken? Op basis van de feedback die jij mij geeft bekijk ik of het traject richting het te behalen doel aanpassing nodig heeft.

  NOBCO

  Ik ben aangesloten bij NOBCO, een beroepsorganisatie voor coaches en werk volgens hun ethische normen en waarden.

  Back To Top