Skip to content

  Specialist op het gebied van HR- & Payroll Consultancy

  Ik help je graag met het opzetten of onderhouden van een salarisadministratie, het functioneel beheer van het salarissysteem, het doorvoeren van veranderprocessen, implementatietrajecten en het uitvoeren van leidinggevende taken.

  human resource

  Salarissen vormen vaak de grootste kostenpost van een organisatie, waardoor het van groot belang is dat knelpunten binnen jouw HR-/payrollafdeling opgelost worden. Daarbij moeten salarissen en werkgeverslasten op een correcte wijze geadministreerd worden. Werknemers willen hun salaris immers op tijd op hun rekening bijgeschreven krijgen, de Belastingdienst wil je te betalen belastingen tijdig ontvangen hebben, enzovoorts. Ik help je graag door dit proces heen.

  Mijn werkzaamheden bij opdrachtgevers lopen uiteen van implementatietrajecten tot leidinggevende taken. Daarbij kan het voorkomen dat je door een capaciteitstekort wat extra hulp goed kunt gebruiken. Ik bied je ook hierin graag de helpende hand, door tijdelijk taken van jouw medewerkers over te nemen. Denk aan een zwangerschapsverlof, een ziekteperiode, enzovoorts. Zo komt je payrollproces niet in gevaar.

  Persoonlijk advies op maat

  Ik bied mezelf graag aan je aan als een betrouwbare en resultaatgerichte partner voor al jouw kortlopende en langdurige projecten. Dankzij een bedrijfseconomische achtergrond en diverse HR-gerelateerde opleidingen werk ik op het snijvlak van payroll, HR, IT en finance. Ik beschik over een helicopterview over aan payroll gerelateerde bedrijfsprocessen. Bovendien beschik ik over uitgebreide up-to-date kennis van loonwetgeving, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Als “mensenmens” met een luisterend oor heb ik ook aandacht voor de mensen in jouw organisatie.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over hetgeen ik jouw organisatie kan bieden op het gebied van HR- en Payroll Consultancy? Ik nodig je graag van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken! Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over de consultancydiensten die voor jou interessant kunnen zijn.

  Back To Top